Feb 7, 2010

Bukit Broga

Salam
Sabtu lps kami ke Broga Hill di semenyih..
aku mintak bantuan albar untuk guide kami kesana dan bawak kami naik..dah lame nak g..


jam 3.30 ad,ejam dan min sampai kerumah aku..kami bertolak ke Esso Pandan Indah..albar tgu disana..jam 5 pagi kami sampai di parking kelapa sawit dibawah bukit..kami memulakan pendakian..thanx to albar kerna sudi bawak aku..pape mmg aku cr ko je..haha


lbh kurang 40mnt kami tiba di port..kami stay situ dan jam 8.00pg kami naik ke atas lagi..mmg best kawasan Bukit nie..angin kuat..nyaman sekali..

mmg ramai org kesini pada hari hujung minggu utk mengambil gambar san beristirehat sambil menikmati permandangan matahari terbit dari atas bukit. fuhh..tenang sekali..


mula mendaki..


saya surender..haha

subuh












melihat matahari terbit.





lentik sket


naik lagi


kami seronot..haha..

2 comments:

si blogger kerek said...

albar ke tu? albar eh?

Kasturi said...

x syak lg..mmg albar la orgnye..hehe