Oct 30, 2009

Kemaskini hidup

Salam..

Blog2 lain telahpun dikemaskini..haha..lama betul terbiar..
sudi2lah kirenye mencampakkan sepatah dua kata disana..


gambar2 kawin yg x best pon..


gambar2 lain..


tu saja..toot..bersambung di akan datang..

Oct 22, 2009

Axwan Fixie SIAP!




Salam
Dari semalam kami mengusahakan bersama pembinaan basikal from the ground..haha..
so pemergian "saodah" axwan bukan penghalang utk dia mencari pengganti baru..aku ejam dan axwan sendiri telah bersama menjayakan basikal beliau..

silalah tgk video x seberapa kt bawah nie..


Oct 18, 2009

Mendaki di Bukit Tabur

Salam..

Jadi setelah aku dan ejam merancang dan x jadi pegi utk seminggu tempohnya.maka pada hari ini kami tekadkan hati untuk ke Bukit Tabur atau bkt melawati..jam 12tgh hari kami mula mendaki..ntah pape la..tgh hari terik baru nak naik..dgn berbekalkan air botol dan 100plus utk 3 org minum..sep bajed..haha dan tanpa sebarang pengalaman mendaki dan exercise kami dgn perasaan cuak2 suam dan keyakinan serta semangat yag membuak2 trus saja park keta dibawah dan meneruskan pendakian..hanya doa kami panjatkan semoga selamat segalanya..haha..pendakian pertama kali kami ini sekadar melihat kawasan bagi projek 2030 akan datang..tapak pembinaan restoran idaman kami.restorann tergantung..

misi bermula dengan 3 orang jejaka hensem melangkahkan kaki di bibir bukit..
Aku,Ejam & Rad(jejaka kacak)


rad tidak dapat meneruskan pendakian kerana masalah kesihatan..

aksi poyo turut kami lakukan..haha

posing sket diperingkat bawahan..

damai..

ejam pose maut..

lakonan konon2 teruk gila la nie..padahall..

ade lagi tuh bukit..haha

dedikasi untuk mereka yang tidak ikot..

rakam2 video sket..pakai hp murah..haha


ejam terpaksa berhenti kerana masalah kesihatan..aku meneruskan hasrat hati berseorangan..

setelah kembali kepada ejam..rehat sebelum turun semula kepada rad yang sudah di tingkat 3..kaki terseliuh plak..

so..semasa turun kami terpaksa bergerak perlahan kerana keadaan rad yang tidak boleh berjalan normal..dgn kekuatan semangat beliau akhirnya beliau berjaya turun dengan selamat menggunakan lutut,ponggong, dan tongkat..kami mmg x tau nak wat cmne lg..sbb dia lebih besar dari kami..hhaha..

ada sket video pecah dari hp..

insya'allah next time kami akan repeat untuk mengambil foto dan video yang lebih jelas..
pengalaman yang menyeronokkan..
Alhamdulillah..
video video video video

Oct 13, 2009

Konvo Abang Aku




Salam..
Alhamdulillah abang aku dah pon konvo pada hari sabtu lepas..aku pon turut kesana..malangnya adik aku yg darjah lima ni x lepas lak masuk..so terpaksa lah aku teman dia diluar dewan je..sian adik aku..sedeh je dia x dpt tgk abg dia konvo..tgk dr screen tv diluar jela..so untuk menggembirakan hatinya yg lara..aku pon shoot le gmbar dia n wt video sket..haha..
video
















untuk abang aku..aku ucapkan tahniah wat ko IKI sebab dah konvo..lepas nie kite rancang bisness baek punya..haha..

Oct 12, 2009

Fix Gear suda siap..

Salam..
dgn perasaan sedehnye aku telah pon menjual basikal MTB aku pada member serumah..utk mengambil basikal roadbike utk diconverkan kpd fix gear..tp xpe..x jauh sgt beskal lame dari aku..boleh gak tenung2 curi..haha..















dan inilah fixie aku..Alhamdulillah..dapat gak sebijik..


papahal pon aku nk ucap thanx tersangat2 pada Axwan sbb ko ketemukan aku dgn basikal nie..
kalo x kerana kau baik hati bagtau..tak jmpe sampai kesudah basikal nie..thanx dude!

Oct 5, 2009

Pesta Tanglung

4 hb 10 2009
Sedikti gambar pesta tanglung yang berlangsung di Wangsamaju..