May 5, 2010

Sigaret



Salam

Dah lame giler aku x update blog kesayangan aku nie..sejak pindah ke kepong..
ade video terbaru dari aku dan Joe Zakaria..kami menggunakan sebijik kamera 500d dan sebuah tripod..hanya sebuah cerita ringkas..idea kurnian NYA ini datang semasa kami baru saja pulang dari melaka..keesokkannya kami mulakan pengambaran..selamat menonton..huhu

Sigaret! from joezakaria on Vimeo.


8 comments:

si blogger kerek said...

ahah. senget. oleh itu brenti la mrokok

Anonymous said...

hahaha..sumpah sengal la sial_ejam nih

aljanggut said...

sengal seyh..haha
sempoi la hariz...
-nawe-

Razuri Ajmain said...

syabas di ucap kan kepada kas dan juga rakan2. 1 short filem yg menarek. idea tu da boel nmpak, kalo mempunyai sedikit masa lg, bole kita polish~!!!!
next short muvee, teringin tgk korang upgrade lighting. sbb camera staging and shot planning da lawa. kalo lighting lawa, bole la msk competition~
:D

afandi said...

cooL! :D

Anonymous said...

hahaha..muka berak yg x tahan tu..ko nk bunuh diri ye mangkok?..haha..

Anonymous said...

muke berak yg x tahan tu..hahaha
ko nk bunuh diri ye mangkok?..
sangap rokok isap la rokok aku ni..keh keh keh

ayin said...

ko mmg terbaeeek ler kas,idup lg x ko ni???huhuhuhuhuh